Kerst vieren we natuurlijk samen

Ook dit jaar ben je weer van harte welkom om het feest van de geboorte van Jezus te vieren bij ons in de kerk. Op zaterdagavond 24 december is er een Kerstavonddienst en buiten is alles sfeervol in kerststijl gebracht met een levende kerststal, warme chocolademelk met een traktatie. Vanaf 19.45 uur zingen we kerstliedjes in de kerk en om 20.00 uur begint de dienst. We zien je daar graag. Dominee Rohaan gaat voor in deze dienst en gospelkoor Nooit Alleen uit Gramsbergen en trompetisten van SGD uit Ane verlenen medewerking aan deze dienst.

Op eerste kerstdag is er een gezinsdienst, waarbij de kinderclub een musical opvoert. De kinderdienst sluit het kerstproject af en Dominee Zijlstra uit Hellendoorn gaat voor in de dienst. Trompetist Gert-Jan Reinders verleent medewerking aan deze dienst en na de dienst mogen de kinderen een boek uitzoeken in De Horizon. Deze dienst begint om 10.00 uur.  Ook zondagmorgen kunt u een kwartier voor aanvang van de dienst kerstliederen meezingen met het orgel.