Tine Bosman op reis naar Malawi

Als lid van onze Protestantse Gemeente De Krim wil ik u graag op de hoogte brengen van mijn reis naar Malawi. Van 30 april – 15 mei 2016 ga ik als werelddocent naar dit Afrikaanse land met de stichting Edukans. Ik verblijf in het plaatsje Chikwawa, in het zuiden. Al jaren heb ik het verlangen gehad om te zien hoe we kinderen kunnen helpen die leven in zulke andere omstandigheden dan wij.

Edukans biedt me de mogelijkheid om dit te ervaren en ook voor mij als leerkracht lijkt het me een hele inspirerende en zinvolle reis. Naast de kosten van de reis en het verblijf (die worden betaald door ons stichtingsbestuur Chrono, zelf neem ik een week onbetaald verlof)) heb ik ook een streefbedrag dat daadwerkelijk aan schoolmaterialen en opleidingen voor leerkrachten wordt besteed. Ik doe dan ook een beroep op u om mijn actie voor onderwijs aan kinderen in Malawi te steunen.

Op mijn website: https://tinebosman-bakker.inactievooredukans.nl kunt u meer lezen over mijn motivatie en het onderwijs in Malawi. Ook hou ik een weblog bij over de voorbereidingen en het verloop van mijn reis. Wanneer u uw e-mailadres achterlaat op mijn site, krijgt u automatisch bericht als er nieuws is. Op mijn website kunt u ook een bijdrage doneren.

Ik zie Malawi als de reis van mijn leven en hoop van harte op uw steun en support.
Warme groet, Tine Bosman