Catechisatie voor 12-16 jarigen

UITNODIGING voor de tieners van de Protestantse Gemeente in de Krim
Hoi ……Hierbij nodigen we je (weer) uit voor de catechisatie, één van de activiteiten van de kerk voor jongeren. Ook jij bent van harte welkom, en neem gerust je vriend of vriendin mee!
Hoe werkt het ook al weer bij catechisatie? Je komt met een groep leeftijdsgenoten bij elkaar om te praten, na te denken en door middel van leuke werkvormen te ontdekken wat het geloof betekent en wat de Bijbel ons te zeggen heeft. Geloven is niet alleen iets voor later. God wil er ook voor je zijn als je op de middelbare school zit. De catechisatie is een plek om te ontdekken wie God voor ons wil zijn en wat Zijn bedoeling is met ons leven.
Samen zoeken we naar een antwoord op de vraag: waar gaat het om in het christelijk geloof en in het leven? Natuurlijk mag je daarbij ook je eigen mening geven en volop vragen stellen. Zo proberen we in een goede sfeer iets van elkaar te leren.
We zouden het leuk vinden als jij ook mee komt doen!
Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Dan willen we je uitnodigen voor de startavond op donderdag 30 november 2017 om 19.30 uur in ‘de Horizon’. Deze avond kun je kennismaken met de jeugdwerker Wendy Pierik en is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en bij te praten. Ook gaan we deze avond kijken wat de meest geschikte avond is voor de catechisatie. Natuurlijk met wat te drinken en iets lekkers.
We zien er naar uit je te ontmoeten!
Jeugdraad & jeugdwerker