Running (fietsing) dinner

Op vrijdag 10 februari was er door de jeugdraad een running dinner georganiseerd voor de tieners van de kerk. Hierbij is het de bedoeling dat de eters van adres naar adres fietsen en hier een gang voorgeschoteld krijgen. Maar liefst 14 tieners hadden zich aangemeld.

De groep verzamelde zich om 17.45 uur bij CBS De Bron om naar het eerste adres te fietsen. De familie Folkers had een welkomsdrankje en een amuse klaarstaan. Daarna ging de groep verder naar het voorgerecht bij de familie Datema. Na een half uur zaten ze weer op de fiets, want het hoofdgerecht bij de familie Finkers werd geserveerd.

De dominee sloot aan bij de familie Ballast, waar het dessert klaar stond. Tot slot de koffie bij de familie Vetker aan de Parallelweg. De jongeren per fiets en de dominee per motor.

Op elk adres was er voorafgaand aan het eten een klein bezinningsmoment in de vorm van een lied, gedicht, gebed of verhaal.
Het was een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. De jeugdraad bedankt alle tieners en koks voor hun inzet en hun tijd.