Tentdienst zondag 23 april m.m.v. Country Trail Band

 

Zondagavond 23 april 2023 om 19.00 uur

Tentdienst met m.m.v de Country Trail Band

De Country Trail Band is al heel wat jaren actief in Nederland en ook daarbuiten. Vanaf 1985 brengt de band country gospelmuziek. De naam van de band is ontleend aan het EO radio programma Country Trail dat in de jaren 80 wekelijks te horen was. Doel is om het Woord van God door te geven via woord, muziek en zang. En op die manier met de mensen een fijne dienst te beleven.

De groep geniet grote bekendheid en treedt op in zalen, kerken en bij evenementen. De muzikanten zijn op tournee geweest door allerlei landen waaronder Amerika, Tjechië, Duitsland, Israël, Schotland, Zuid-Afrika en Oostenrijk. Ook heeft de groep met diverse gospelartiesten samengewerkt.

De muziek van de Country Trail Band is vastgelegd op LP’s en CD’s en is in de huidige tijd te beluisteren via o.m. Spotify.

De Country Trail Band zal in de Oranje feestweek, op zondagavond 23 april 2023 naar De Krim komen om te spelen en te spreken. Zij verzorgen een volledige dienst waarin uiteraard ook ruimte is voor samenzang.

De tent op het evenemententerrein naast MFA ‘De Beuk’ is vanaf 18.30 uur geopend. De dienst begint om 19.00 uur.

De eredienstcommissie van de Protestantse gemeente van De Krim is verantwoordelijk voor deze dienst. Iedereen is van harte welkom!!